duminică, 9 mai 2010

..Why?


Cand noi ii vom dezamagi pe ceilalti si ceilalti ne vor dezamagi pe noi... cand noi vom fi buni cu ceilalti si ceilalti vor fi buni cu noi... cand noi ii vom iubi pe ceilalti si ceilalti ne vor iubi pe noi... cand noi ne vom supara pe ceilalti si ceilalti se vor supara pe noi... cand noi vom rade cu ei si ei vor rade cu noi... cand noi ii vom imbratisa si ei ne vor imbratisa pe noi ... Sa iubim? Sa fim buni? Sa radem? Sa imbratisam pe cineva? Sa fim fericiti? E ceva greu? De ce ni se pare mereu ca e ceva atat de imposibil de facut? De ce ezitam sa facem asta? De ce doar asteptam cand putem sa dam pur si simplu fara sa asteptam nimic? De ce suntem oarecum materialisti cand vine vorba de sentimente?
De ce suntem mandri cu iubirea? Ea e vreodata mandra cu noi? Oare de ce? Suntem oameni...putem iubi si putem impartasi celorlalti sentimentele noastre. De ce sa ne chinuim sa jucam pe degete pe cineva sau sentimentele cuiva,cand totul poate fi foarte simplu? Eu vreau sa iubesc. Haideti sa iubim ! E ceva frumos si simplu ca un fluture ! :)

3 comentarii:

  1. Asa e, e minunat sa iubesti, sa fii iubit, sa zambesti pentru ca stii ca cineva te va strange mereu de mana si in brate, dar asta nu dureaza niciodata un infinit.
    Tot ce e frumos, se duce prea repede, prea neasteptat.

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Sa faci lucruri marunte pentru iubirea aproapelui-sa zambesti,sa-i aduci o cana cu apa,sau doar sa spui o vorba buna.. Nu conteaza cat de mult dai,ci cat suflet pui in ceea ce faci..." (Maica Tereza)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori iti dai tot sufletul. Chestia asta seamana cu ce spunea Octavian Paler 'Intotdeauna pleci undeva si sosesti undeva...nu conteaza unde sosesti,dar sosesti undeva'. [ am reprodus din minte :)).. cam astea sunt cuvintele] La fel si cu sufletul. Il dai si ajunge mereu undeva,dar nu stim unde. Poate ajunge la persoana nepotrivita,mai stii?!

    RăspundețiȘtergere

Tu crezi ca: