duminică, 23 ianuarie 2011

I want to fly,but I want his wings. [20 dec 2010..ora 01:10]


E crudul adevar pe care orice-ai face tu,ca om,e inutil. Asta pentru ca a inceput cu asta si,culmea,tot cu asta a continuat si tot cu asta continua in viitor. De ce? Pur si simplu: de ce???

Degeaba in jurul tau sunt atatia oameni,daca unul singur (un anumit om) nu e... inutil. Degeaba intrebi pe toata lumea daca persoana care stie raspunsul nu-ti raspunde! Degeaba te apropii de ceva ce si-a schimbat locul,daca tu inca ii mai stii vechea adresa. Degeaba lupti daca nu ai pentru ce. Degeaba gandesti,daca nu concepi nimic. Degeaba vorbesti,dar faptele?

Cand florile vor deveni zambete
Mici stralucitoare ca niste paiete
Primavara toata va zambi
Doar atunci cand florile vor inflori.

Atunci cand florile vor zambi,primavara va fi indescriptibila. Cand oamenii vor gasi primavara,vor intra in taramul zambetelor.

P.S.: As fi vrut sa privesc spre cer si sa vad apusul zilei de 17. nov. 2009.. insa cerul era mult prea intunecat,iar eu eram mult prea absurda. Si cum ceva absurd nu poate imbratisa ceva minunat cum e cerul.. totul s-a rezumat la o tacere apasatoare in care nici stelele nu ne luminau chipurile. Timpul e de vina! Hai mergi! Ori mai repede,ori opreste-te,ori inainteaza in trecut! Urasc prezentul! Urasc timpul! :|

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu crezi ca: