luni, 28 iunie 2010

Cirese cu viermi. Patetic!


Of.. de ce ciresele au viermi? Chiar asa? 11 cirese consecutive sa aiba viermi? De ce? De ce nu puteam sa le mananc linistita? De ce nu puteam sa ma bucur de gustul lor savuros,dulce acrisor? Inteleg ca nici oamenii nu sunt perfecti [de cirese ce sa mai zic?!] ..dar nici chiar asa! E revoltator! Si in plus.. imi lipsesti,fluturas! Si asta e si mai revoltator! TE VREAU... ! Stiu ca suna ca si cum as fi o fetita de-aia razgaiata si cu mofturi in cap,dar imi este atat de dor de tine incat.. nu mai rezist! macar sa te vad la o distanta de 170 m de mine,numai sa te zaresc. Oriunde. Oricand. Vreau sa uit expresia ''mi-e dor''. Vreau asta..

P.S.: Promit sa nu mai mananc cirese niciodata! :(

De fapt sunt patetica cu ''promit sa nu mai mananc niciodata cirese!" Pana la urma si ciresele sunt ca si oamenii! Nu pot fi toate perfecte. Da,stiu.. si faptul ca nu sunt perfecte nu ar trebui sa ma mai faca sa ma simt revoltata. Dar..pana cand sa am rabdare cu oamenii .. pana si cu ciresele? Stiu. Pana la infinit. Da,dar pana una alta sunt om si am 'cantitatea' mea de rabdare..

2 comentarii:

  1. Ma declar revoltata! Ciresele nu sunt perfecte? De unde si pana unde atata mitocanie intr-o singura propozitie? Gata! Nu vreau sa fiu blanda, pentru ca oamenii nu sunt blanzi nici macar cu ei insisi. Ciresele sunt superioare oamenilor, pentru ca ciresele nu sunt facute de om, sunt facute de un copac, si nu un simplu copac, copacul ce da nastere celor mai frumoase flori. Oamenii? De cine sunt ei facuti? Ei sunt facuti intre ei! La fel de defecti de pe o generatie pe alta... la fel de prosti conceputi mintal, sau poate nu... poate ca acel mic creieras nu este niciodata exploatat la maxim, ci doar ironizat prin uzarea lui cu lucruri inutile. Este inadmisibil! De ce oamenii isi folosesc resursele mintale si fizice prin a realiza recorduri ce includ chestii banale inventate de ei si nu incearca sa descopere tainele minunatiilor ce-i inconjoara atat de straine lor, nascute din fire de praf, concepute de un Necunoscut de care nimeni inca nu stie nimic, ci doar ca Exista. Nu vreau sa intru in amanunte! Doar spun ca ciresele sunt minunate, ele nu se reproduc pt a crea ceva identic cu ele, ele sunt create anual de regele lor ce poarta zestrea intelepciunii si are pt fiecare darul unicitatii. Oamenii sunt unici doar prin felul lor de gandire, dar nu si prin acelesi naravuri mostenite ani de-a randul.
    ******* Ciresele sunt cele mai minunate fructe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt minunate pentru ca tu le vezi minunate,ca de nu le-ai vedea tu minunate nu ar fi astfel! Oamenii creeaza frumusete in jurul lor doar prin ganduri. "Frumusetea oamenilor[eventual lucrurilor etc] exista in sufletul celui ce o simte''. Si asta mi se pare perfect normal.

    Ciresele sunt preferatele tale,stiu :*,dar asta nu inseamna ca nu pot avea si eu un moment de revolta totala. Pana la urma,daca ne gandim bine.. si tu esti revoltata pe oameni. Esti revoltata pe oameni,dar tu la randul tau esti un om. Macar ciresele-ti sunt straine,adica nu sunt sange din sangele tau. DE fapt,poate ca ai dreptate,tinand cont ca aveti in comun,in general,acelasi Creator.

    Te pup,ciresica mea revoltata! :*

    RăspundețiȘtergere

Tu crezi ca: