duminică, 30 octombrie 2011

Asa da,asa nu?! Dar cum?

Desi razele soarelui imi "lumineaza" capul acum,este inutil. Ma simt dezamagita . De mult n-am mai simtit sentimentul acesta atat de puternic. Chiar ma simt un nimic. Simt ca gresesc undeva si nu stiu unde. Simt ca se intampla ceva ciudat si nu stiu unde se petrece acest . Simt si ca vreau ceva nou in viata mea... dar nu stiu ce vreau. Sunt atat de multe in capsorul meu...dar nimic concret. Sunt ca o frunza dezorientata. Am nevoie de echilibru. Nu mai am niciun chef...si nu mai sunt motivata de nimic. Ma intrept usor,usor de un gol infinit. Ma deranjeaza incertitudinea asta. E aiurea..: cand nu am un milion de amintiri dupa care tanjesc in cap,sunt dezamagita...si cand nu sunt dezamagita,iubesc si ma simt ranita. E un ciclu atat de scarbos si de mistuitor pentru mine,incat,nu vreau decat sa inchid ochii si sa simt doar intunericul cum imi mangaie retina.

Saptamana asta mi-au iesit trei fluturi in cale. Mi-e frica totusi ca va trebui sa aleg unul. Mi-e frica sa nu-i pierd pe toti. De doua zile chiar ma simt "pe aripile vantului". Sincer,nici nu stiu ce se petrece cu mine,dar nu-mi place de mine asa. :| Vreau normalitate in capul meu.

8 comentarii:

 1. Trebuie sa ne gasim un leac... :(. Poate impreuna reusim sa-l gasim,ca eu singura nu l-am gasit...

  RăspundețiȘtergere
 2. Poate ca e nevoie sa iti pui ordine ganduri, sa analizezi si sa nu te pripesti. Poate ca e doar o perioada si va trece.

  RăspundețiȘtergere
 3. Da.. poate ar fi bine sa analize,daca as avea si ce sa analizez. E cam ciudat sa fii confuz.. si sa vezi ca nici viata nu te ajuta sa te lamuresti in unele cazuri. In rest,nu fac din asta o tragedie. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Toate sunt trecatoare.Capul sus!:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Intr-adevar,toate sunt trecatoare. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Bravo.Imi place mult.Ai mult talent,blogul tau este minunat,te astept si pe blogul meu!Si inca odata bravo:*!

  RăspundețiȘtergere

Tu crezi ca: