miercuri, 15 iunie 2011

Tema de vacanta pentru voi?! sau noi?!.... Cine stie?!

Se poate spune ca... am innebunit putin. Se poate spune,de asemenea, ca sunt o adolescenta ce nu se gandeste la "bautura,tigari,baruri...ierburi?!". Ma gandesc la vacanta! Si cum vacanta e mare... iar eu sunt dispusa sa fac ceva ce imi place,ce am mai facut si ce ma fascineaza...o sa va spun ce idee am! Sunt de "moda veche",uneori. In cazul de fata...va spun ca imi plac scrisorile! Imi place sa astept sa "citesc" reactiile pe care le primesc. Imi place suspansul unei scrisori si tot ce tine de o scrisoare. Caut iubitori de scrisori ce vor sa trateze altfel viata prin intermediul unor scrisori trimise pe parcursul vacantei. Adica : Cine vrea sa corespondam prin scrisori? Va fi ceva amuzant,profund,ce ne va ajuta si sa ne ocupam timpul...si sa ne aduca(de ce nu?!) zambetul pe buze.

(nu prea astept sa "ridice multi doua degete"...si sa fie doritori. Dar eu incerc. Poate gasesc persoane la fel de (cacofonie) deschise ca si mine la o "conversatie" altfel decat pe Messenger,Facebook,etc etc etc! :D )

6 comentarii:

  1. Trebuie sa recunosc ca ador tigarile, ca nu as renunta niciodata un pahar de Martini, dar nimic nu se compara cu emotia unei scrisori atunci cand o citesti, sau cand iti imaginezi reactia celuilalt cand o va citi... E atat de old-school si romantic in unele cazuri sa primesti si sa trimiti scrisori...:D Deci cu siguranta ridic toate degetele si sunt o doritoare; si fie vorba intre noi nici nu prea suport Facebook-ul asta... iar messengerul il folosesc cand e necesar.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm... sa inteleg ca vrei sa corespondam vara asta? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. super! :) va trebui sa facem schimb de adrese :D

    RăspundețiȘtergere
  4. iup:D si mai intai de adrese de mes:-s ca sa vorbim mai detailat... ti-l las pe al meu... fataroacketz@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu vreau sa corespondez...uite aici adresa mea de mess lily_lady07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Tu crezi ca: