marți, 14 iunie 2011


Intotdeauna am apreciat viata, Am pledat pentru importanta vietii. Stiam ca trebuie sa traim frumos,sa ne bucuram de lucrurile marunte. dar niciodata nu am apreciat viata mai mult ca acum. Niciodata nu m-am apreciat mai mult ca acum. Am trecut prin suferinta unei "boli",am plans de durere incat simteam ca nu mai am putere sa respir. M-am desfigurat. Ii vedeam pana si pe cei din familie,sau vecinii cum se uitau la mine si aveau lacrimi in ochi cand vedeau cum arat. Eram cu capul mult mai mare. Paream a fi din alta era. Cu toate astea,imi doream sa fac lucruri marunte: imi dorea sa mestec,imi doream sa arat cum aratam... Ma uitam la pozele cu mine din telefon..imi admiram zambetul.. voiam sa arat la fel. Dar nu puteam,cel putin,momentan. Ma speria gandul de a nu mai fi cum eram. Nu puteam concepe asta. Ma simteam ca si cum nu mai eram eu. As fi dat orice pentru o zi fericita cu mine,cea de dinainte. Apreciam sanatatea,smnul de noapte,faptul ca inainte nu lua o multime de pastile,ca inainte puteam zabi desi uneori nu faceam asta; preocupata fiindcu banalele lucruri din viata unui om.. apreciam multe lucruri. Un om sanatos poate face aceste lucruri...pe cand un om ingropat in durere nu le poate face. (Imi vine sa plang cand ma vad in oglinda,imi vine sa urlu de neputinta cand mananc;am moralul la pamant) .

...Mai sus sunt cuvintele mele dupa doua zile dupa operatie... :)

4 comentarii:

  1. e bine daca ti-ai recapatat sanatatea! stii ce e mai tragic? ca ne dam seama de chestia asta dupa ce trecem prin ceva asemanator situatiei tale...viata e mult mai scumpa dupa ce e cat pe "aci" sa-ti fie luata...

    Din postarea ta am invatat ceva:) O sa acord atentie infinita lucrurilor marunte, ce fac viata mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui toti sa invatam acelasi lucru,insa,stii ..."Pana nu dam cu capul de pragul de sus,nu-l vedem pe cel de jos." Pretuieste ce ai,cand ai acel lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Impresionant...! Zambim, mergem, mancam cu atat de multa usurinta, fara sa ne dam seama ca e un lucru pe care atat de multe persoane si-l doresc! Fiecare avem ceva de invatat din aceasta postare.
    Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc...! Trebuie sa invatam cate ceva de la fiecare om in parte! Chiar si de la noi!

    RăspundețiȘtergere

Tu crezi ca: