joi, 8 iulie 2010

P.S.: Esti orb.!



^ Cateva minute,cateva zile,ore si saptamani; ce mai conteaza cate?!
^ Cateva ganduri si alea pierdute cine stie cand sau pe ce cuta a creierului..
^ Cateva maladii,holere,sau boli... Domnu' Stie cate exista sau cate o sa mai apara..
^ Cateva cirese sau visine,capsuni,portocale sau mere; ce mai conteaza ce sunt din moment ce toate fac parte din categoria 'fructe'?
^ Cateva iubiri si despartiri,vise si amagiri; ce mai conteaza din moment ce oricum nu vrei sa-ti amintesti de ele si fac parte din trecut?!
^ Cativa copaci cu care,bineinteles,te-ai intalnit in viata ta,dar de care nu sti mare lucru; nu sti daca sunt stejari sau nuci,mesteceni sau doar peri... deci ce mai conteaza din moment ce nici macar nu ti-au atras atentia si nu te-au facut sa-ti pui intrebarea "Ce fel de copaci sunt?" .. ?!
^ Cativa pasi si cateva umbre pe care i-ai/le-ai facut pe pamant... dar ce mai conteaza daca nici nu-ti mai aduci aminte toate locurile unde le-ai dat nastere si nici nu mai sti cati/cate au fost?!
^ Cateva lectii de dans,noua pasi de vals sau street dance,cativa dansatori,saptesprezece note muzicale si vreo doua melodii... ce mai conteaza in situatia in care dansatorii nu-i mai sti,melodiile "parca" iti sunt cunoscute (doar cunoscute),iar pasii (Ii stii tu?! Chiar?! Neah..).. ?!
^ Niste culori (cateva si ele),niste obiecte (cateva,logic),niste maruntisuri(o multime chiar)... crezi ca mai conteaza acum cand tu nici nu mai sti (de parca ai stiut vreodata) in cat timp le-ai strans,de unde le ai si ce semnificatie au?!
^ Patru ratuste; un total de patru. Totusi?! Esti sigur ca sunt 4?!
^ Oameni...ei,toti. Dar tu ce esti,frate?! Maimuta?
^ Doi ochi,sau mai multi. Cred ca ai tuturor. Ce mai conteaza,din moment ce ai mei iti sunt necunoscuti?!
^ Un soare ( unul sigur,ca mai multi 'sori' nu exista)...dar tu esti convins ca exista doar unul,nu?!
^ Fluturi (toti mereu; mereu toti) kaki,mov,albastri,portocalii,verzi,galbeni,maro,rosii,negri,purpurii,visinii,albi,gri... tot fluturi sunt toti pentru ca tu nu faci nicio diferenta intre ei,nu?! Asadar si prin urmare,nu conteaza,nu?! Minte seaca..
^ Un loc sau doua,toata planeta sau doar India... ce mai conteaza din moment ce tu le vezi inutile?!
^ Noua sau saptesprezece,conteaza?!... pai daca nu le-ai mai vazut decat in calcule matematice,logic ca nu le mai recunosti...
^ Cativa prieteni. Alaturi de ei,cateva caractere. Au contat vreodata?! Ti se par egali,nu?!... asa ca baga-i intr-un sac,prietene!
^ Cateva dorinte si alea seci pentru tine... mai conteaza?! Daca nu ti s-au implinit atunci pe loc,in secunda noua...inutil,nu?!
^ O respiratie,o mangaiere,o imbratisare,conteaza..au contat.. sau vor conta vreodata?!
^ Cateva zambete; noua mute,saptesprezece zgomotoase... ti le aduci aminte? Nu?! Atunci mai conteaza?!... de colectia de opt zambete,iarta-ma,dar mi-e rusine de raspunsul tau,asa ca nu vreau sa nu conteze. Iarta-ma ca-mi pasa!
^ Un parfum,o urma de ruj sau o agrafa pierduta? Cenusareasa a murit de mult...deci,mai conteaza?! Erau ale mele,big idiot! (fatza seaca,minte bolnava!)
^ O clipa sau mai multe (cateva,bineinteles),Timpul sau Stafiduta,contabilul Timpului... conteaza?! Each,ce sa mai conteze cand tu nu te-ai intalnit cu ele/ei?!
^ Cateva momente... mai conteaza cate au fost din moment ce nu au fost importante pentru tine?!
Ce mai conteaza daca inchei cu un: Ce mai conteaza?! ...asa ca... ce mai conteaza?!

Tin foarte mult sa spun ca totul conteaza,indiferent daca spui "nu conteaza" sau "mai conteaza?!" sau "conteaza?" . Uneori chiar conteaza totul. Si tu stii asta perfect. Stii ca poate au trecut seri in care somnul nu venea din cauza ca tu cautai aprig prin mintea ta solutii ,ipoteze,vinovati si cuvinte salvatoare. Stii ca,in ciuda faptului ca spuneai tuturor ca nu-ti pasa,faceai asta doar ca sa pari o persoana puternica si rationala,dar... mult ai mai apasat cu degetul pe rana. Cu toate ca nu iti va pasa de multe lucruri: de copaci,de maruntisuri,de.. alte si alte lucruri; cu siguranta iti va pasa de ochi,de un dans sau de o imbratisare ( sper,cred,vreau sa-ti pese). Nepasarea vine din oameni care nu simt nimic. Nu vred ca tu vrei sa fii asa! Poti sa mori suferind; atata timp cat timpul tau s-a irosit simtind cele mai puternice sentimente...te poti simti implinit. Micutul meu motto care ma ghideaza mereu si imi da putere este acela ca: transform orice esec intr-o glorie. Astfel,castig doua lucruri: simt,cred,traiesc si... ies invingatoare tot timpul. E greu,oare,acest lucru..sa-ti pese? ..gandeste-te,raspunsul este doar la tine. Nu te chinui sa-l aflii imediat! Viata ti-l va oferi cand nu te astepti. :)

Un comentariu:

Tu crezi ca: