marți, 10 ianuarie 2012

2012 !!

Se pare ca ne-am inmultit aici,pe blog... ceea ce nu poate fi decat un prilej de bucurie. Ma bucur atunci cand citesc comentariile voastre (oricare ar fi ele)  si imi doresc sa ne apropiem unii de altii prin intermediul gandurilor noastre. O sa incerc sa postez mai des (fiindca in ultima perioada m-am lenevit...sau mai bine zis, am fost ocupata)  pentru a va tine la curent cu ceea ce mai fac,sau mai gandesc. Sa nu uit,totusi,sa va spun ca imi doresc sa aveti un an 2012 colorat,frumos,cu vise frumoase,somn linistit,sanatate,ganduri pozitive si realizari!!! :) Asta imi doresc si mie... desi mai sunt cateva lucruri pe lista mea de dorinte pentru 2012,insa acestea sunt printre cele mai importante. Trece si vacanta, scoala se apropie de noi... desi nu stiu daca asta e un lucru bun sau rau pentru noi. Nu pot sa neg ca nu ar fi fost buna si o pelungire a acestei vacante,insa... tot ce-i frumos se termina la un moment dat. Cred ca am avut o vacanta buna. Am incercat sa-mi inving cateva temeri.. (sper sa fi reusit) .. am incercat sa fac anumite schimbari si am incercat sa ma distrez ( cu limite,desigur) . Anul acesta este un an pe care l-am asteptat de mica... Tot timpul le spuneam  apropiatilor ca eu am facut un calcul si ca in 2012 o sa fiu majora, independenta, soferita si matura. :)) Acum ma amuz de toata "teoria" mea! Intr-adevar...am asteptat de mult momentul in care o sa fiu majora...insa nu e totul chiar asa simplu cum pare . In momentul de fata,nu mai vreau sa cresc si nu mai vreau ca timpul sa treaca. Vreau sa raman copilul mamei,care primeste lucrurile in stare finala,caruia i se face patul si copilul care gaseste caldura in camera cand ajunge acasa. E ciudat sa vezi ca se apropie momentul in care mama iti va da viata in maini si iti va spune ca de acum , tu vei sti sa ti-o ghidezi,fiindca pana la 18 ani ai fost sub atenta supraveghere a parintilor. Adultii (caci asa au denumirea cei peste 18 ani) sunt niste oameni,cate,conform lui Antoine de Saint Exupery... uita multe lucruri. Sper ca eu sa fiu o "adulta" cu inima de copil si minte de adolescent. :)

Despre una,sau alta... mai vorbim data viitoare...
Cu drag, d. :)

4 comentarii:

  1. Si eu asteptam anul 2012 inca de cand eram mica, dar nu stiu de ce:)). Nu implinesc o varsta mai deosebita, nu am nimic planuit pentru anul asta, insa cred ca mi-a placut cum arata numarul:)). Iti doresc ca toate visele de anul acesta sa devina realitate!:)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur anul acesta ne pregateste ceva special,ca... parca a fost prea asteptat! :))) Iti doresc si tie sa ai un an bun! :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc,la fel si tu sa ai un an bun! :)

    RăspundețiȘtergere

Tu crezi ca: